loading content..

Minoes van der Kolk | Sauna Swoll

25 feb

Ruim 2 jaar geleden, in juli 2012 om precies te zijn, kwamen wij in contact met Arjan en Marion van – toen nog – Gewoon Biel. Door hun heldere kijk op zaken en de verrassende advertentie-reeks voor het Openluchtbad onder noemer natnatnat, hadden wij er alle vertrouwen in dat zij onze sauna op een scherpe wijze konden positioneren.

Logo en huisstijl waren het vertrekpunt. 

Hun filosofie hierachter stond en staat als een huis en is zeer herkenbaar. Het rood staat voor het vuur in de sauna, het bruine voor het hout van de sauna, het blauwe voor het vele water en het groen voor het kleine beetje gras ( 2.5 hectare tuin/ligweide).

Daarnaast hebben zij ook een hele nieuwe, prachtige website voor ons gebouwd. Omdat zij en wij graag aan iedereen wilden laten zien wat er toch wel achter die hoge coniferen haag gebeurde, kwamen zij met het prachtige idee om met behulp van een drone vanuit de lucht opnames te maken van het gehele complex.
Dit heeft er mede toe geleid dat Sauna Swoll stevig op de kaart staat na de ingrijpende verbouwing van 3 jaar geleden en langzaam maar zeker haar imago van gedateerde sauna kwijtraakt.

Mede namens mijn mede vennoten Esther en Tiemen wens ik jullie heel veel succes met de nieuwe website.

Minoes van der Kolk Sauna Swoll

Minoes van der Kolk