loading content..

Zomer: kamperen én analyseren!

16 aug

Een frisse start

De zomervakantie. Een heerlijk moment om even nergens aan te móeten denken. Ik bedoel, alles gaat dan zo ongeveer vanzelf. Je wordt wakker wanneer je uitgeslapen bent, je gaat slapen wanneer je moe bent. Voor veel mensen is de zomer een ideaal moment om stil te staan bij het eigen leven. Wat doe ik op dit moment? Maakt dit me gelukkig? Wat wil ik bereiken? Tijd voor overdenking. Een moment van reflectie, nieuwe ideeën en conclusies.

Ook bij ons - NoConceptNoGlory – is de periode na de zomer een ideaal moment om onszelf even weer goed onder de loep te nemen. Om de teugels aan te halen. De neuzen dezelfde kant op te werken. Waar staan we? Zijn we op de goede weg? We geloven namelijk dat je eerlijk en kwetsbaar mag en zelfs móet zijn om te groeien. Om het elke dag een beetje beter te doen dan de dag ervoor. Zodat klanten ervaren dat we geen doorsnee reclamebureau zijn, maar net dat stapje extra zetten. Ook voor elkaar als collega. Betrokken en gepassioneerd.

Als we dan toch eerlijk zijn: hoe zit het met jouw eigen huisstijl, jouw eigen merk? Zit je nog op koers of zou je een andere weg in moeten slaan? Alles valt of staat met interne trots. Mocht je toe zijn aan een nieuwe, frisse campagne, vernieuwde content of gewoon een goed idee: de deur staat open!

-Nienke